The manufacturing process relies on our team’s skills and their great experience in Handcrafting, alongside the modern machinery for an ultimate result.

BOOKS HOLLAND B.V. THE NETHERLANDS

Platinastraat 79 | 2718 ST | Zoetermeer

[email protected]

+31(0) 793618282 / +31(0) 683908660

Title Image

Over ons

Books Holland, ons verhaal

Het verhaal van Books Holland begint in de Jaren 70 van de vorige eeuw, toen de oprichters startten in de modellen- en stalenboeken branche.
Na een aantal Jaren voor een gerenommeerd stalenboekenbedrijf te hebben gewerkt besloten zij, om met hun opgedane rijke ervaring en hun klantgerichte service, een eigen bedrijf te startten. En zo werd Books Holland in 1995 opgericht.

Het bedrijf startte destijds met acht mensen en groeide door de jaren heen gestaag naar een piek van 45 mensen. Dit aantal maakte het noodzakelijk om naar een groter pand te verhuizen. In de afgelopen jaren werd de productie aangepast naar een minder arbeidsintensieve methode, wat zich vertaalde in een compacter, maar toegewijd team dat wordt versterkt door een eigen ontwerpteam om op alle klantwensen te kunnen inspelen.

De huidige eigenaar en CEO van Books Holland heeft meer dan 25 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit stalenboeken waardoor hij met expertise het hele productieproces volgt en begeleidt. Hierbij wordt hij ondersteund door de mede-eigenaar, tevens commercieel directeur, die op zijn beurt een oog voor detail en buitenlandervaring met zich meebrengt. Beiden zijn heel enthousiast om dit bedrijf, dat met de hoogste waarden werkt, te mogen voortzetten.

WordPress Lightbox