logo

Wij zijn gecommitteerd aan de hoogste kwaliteit voor onze producten en diensten, en aan het verzekeren van volledig tevreden klanten.

Books Holland kan u helpen uw uitdagingen aan te gaan en zo bijdragen aan uw succes.

|
Title Image

ONZE PRODUCTEN

ONZE PRODUCTEN

Het fabricageproces is een samenspel van de vaardigheden van ons team met hun ruime ervaring in ambachtelijk handwerk. Hun vakkennis in combinatie met onze moderne machines zorgt voor een topresultaat.

Elk product wordt van ontwerp tot productie met oog voor detail verzorgd, inclusief het bijbehorende drukwerk, tegen een concurrerende prijs.

In onze DTP-studio verzorgen wij het grafische werk, waaronder de kleurcorrecties en adviseren wij u over alle aspecten die bij het maken van uw product komen kijken.

In samenwerking met u zorgen wij ervoor dat uw producten boven die van de concurrentie uitstijgen.

Stalenkaarten

Ook wel Tipkaarten genoemd, zijn met name geschikt voor gordijnen, meubelstoffen en behang, wij kunnen ook aangepaste kaarten ontwerpen voor vloerbedekking, PVC laminaat, raamfolies en zonnewering. Stalenkaarten kunnen worden gemaakt met eindeloze mogelijkheden in grootte en stijl: enkel, of met meerdere pagina’s, samengevoegd en handgemaakt in een stalenboek, of gewoon geboord en gelabeld ingevoegd in een ordner…

Stalenboeken

Zijn ideaal voor diverse materiaalkeuzes zoals: stoffen, behang, vloerbedekking, tapijt, leer, vinyl… Zorgvuldig vervaardigd en prachtig handgemaakt, veelzijdig in grootte en stijl. Stalenboeken kunnen worden uitgevoerd als een standaard boek, verstelbaar zoals in ordners of een combinatie van bijvoorbeeld een behang- of stoffenstaal met daarnaast een foto van hoe dat eruit zou zien op een wand in een huis of kantoorruimte.

Swatches

Swatches zijn kostenefficiënte verkoop hulpmiddelen, gemakkelijk te maken en in diverse geometrische vormen kunnen worden geproduceerd. Geschikt voor tapijt, behangpapier, harde vloerbedekking, vinyl, en schermfolie…
Assortiment selectiemiddelen zijn compacte en praktische hulpmiddelen van gelabelde stalenpaletten, die rond een enkele as kunnen worden bevestigd, of in een op maat gemaakte beschermhoes kunnen worden geplaatst.

Cassettes

Cassettes zijn gemaakt om bedrukte stoffen en boeken in te bewaren. Ons ontwerpteam werkt nauw met u samen om een product op maat voor uw presentatie te maken.

Stofhangers

Een onmisbaar verkoopinstrument voor gordijnen en stoffering. Een uitstekende aanvulling op een stalenboek. Met als doel een grote selectie van stofkleuren en -texturen op een harmonieuze manier weer te geven.

Ringbanden

Zijn een multifunctionele kantoor behoefte en tevens een hulpmiddel voor verkooppresentaties, voor het bewaren van stalenkaarten waar je op kunt vertrouwen. Onze ringbanden zijn vervaardigd uit hoogwaardig karton en uitgevoerd met stevige duurzame ringbanden.

Dozen op maat

Een geweldig hulpmiddel voor de marketing van uw producten, met enorme mogelijkheden in ontwerp, grootte en kleur. Met de hulp van ons grafisch ontwerpteam ontworpen en vervaardigd en aangepast aan uw wensen.

Aanvullende producten

Ter ondersteuning van uw bestaande presentatiemiddelen kunnen wij u extra materialen bieden, zoals: Prijslijsten, display kaarten, brochures, kalenders en verzamelboeken om maar een paar producten te noemen. Heeft u iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, ons ontwerpteam staat klaar om u te helpen.

Arte boek open
Unknown-4
Boek open
Unknown-7
Unknown-1
Unknown
Unknown-6 aangepast
Esquada-staand
Arte boek open Unknown-4 Boek open Unknown-7 Unknown-1 Unknown Unknown-6 aangepast Esquada-staand
stalenboek hookedonwalls sweet luxe detail
Unknown-3
Unknown-2
stalenboek leox 2
Unknown-1
Contender-kaart
Englisch-dekor-kaart-2
stalenboek hookedonwalls sweet luxe detail Unknown-3 Unknown-2 stalenboek leox 2 Unknown-1 Contender-kaart Englisch-dekor-kaart-2
Contender swatch vrijstaand
swatch bn durafort 3
Unknown-3
Unknown
Unknown-2
Unknown-1
systemline
systemline-2
Contender swatch vrijstaand swatch bn durafort 3 Unknown-3 Unknown Unknown-2 Unknown-1 systemline systemline-2
Unknown-8
Unknown-5
Unknown-6
Unknown-7
stalenbox leox
Unknown-4
Unknown-8 Unknown-5 Unknown-6 Unknown-7 stalenbox leox Unknown-4
Hanger zwart
Unknown-2
Fabric hanger
Hanger achterkant Zwart
Hanger dubbel Wit
Hanger Wit
Unknown-1
Hanger-luxaflex
Hanger zwart Unknown-2 Fabric hanger Hanger achterkant Zwart Hanger dubbel Wit Hanger Wit Unknown-1 Hanger-luxaflex
Unknown-3
Unknown
Unknown-2
Unknown 5
Dersimo - boek
Unknown-1
sample_pressentation_FFD
Unknown 6
Boek-bloemen-open
Unknown-3 Unknown Unknown-2 Unknown 5 Dersimo - boek Unknown-1 sample_pressentation_FFD Unknown 6 Boek-bloemen-open
dozen algemeen 2
Unknown-3
Doos lades open nieuw
Doos dicht nieuw
IMG_4322
dozen algemeen
dozen algemeen 2 Unknown-3 Doos lades open nieuw Doos dicht nieuw IMG_4322 dozen algemeen
Unknown-1
Unknown
Extra products
Unknown-1
Unknown-2
Unknown
Unknown-1 Unknown Extra products Unknown-1 Unknown-2 Unknown
WordPress Lightbox