DTP & ONTWERP

Studio

Onze creatieve studio streeft er altijd naar om presentaties beter te maken…
Onze ervaren ontwerpers zijn specialisten in het ontwikkelen en verzorgen van nieuwe presentaties zonder daarbij de identiteit van de klant uit het oog te verliezen. Desgewenst geven zij aan uw reeds bestaande uitingen een nieuwe uitstraling.

Korte communicatielijnen
Onze multidisciplinaire creatieve studio is gevestigd op dezelfde locatie als waar onze productie gevestigd is, in Zoetermeer. Tijdens de productie wordt er regelmatig meegekeken en waar nodig bijgestuurd. Op vragen vanuit de productie wordt direct gereageerd zodat er geen vertragingen ontstaan.

Wat doen wij…
De Books studio is een ‘full service’ grafische productie- en ontwerp-studio primair gericht op product-presentaties. Onze diensten bestaan uit: huisstijl-ontwikkeling, collecties ontwerpen, verpakkingen vormgeven en drukwerk-voorbereiding zoals kleurcorrectie.

Omdat in een presentatie de foto vaak naast een productstaal ligt is het belangrijk dat de kleuren van de foto overeenkomen met die van het product. Op de studio beschikken wij over de juiste apparatuur om er voor te zorgen dat de kleuren zo goed mogelijk die van het product benaderen. Een contract-proef biedt U de mogelijkheid de kleuren te controleren alvorens het drukwerk op de pers gaat.

Bij kritische projecten staan wij zelf naast de drukpers om er zeker van te zijn dat we het best haalbare resultaat leveren.

Zoals U op deze site kunt zien zijn er vele mogelijkheden om uw presentatie vorm te geven. Wij adviseren U graag bij het maken van de juiste keuze.

typometer
graphic-support
loep