STALENKAARTEN

Wij zijn in staat om vele duizenden kaarten per maand voor u te maken. Wandbekleding, gordijn- en meubelstoffen zijn uitermate geschikt voor deze vorm van presentatie. Maar ook voor vloerbedekking, laminaat of hout vervaardigen wij stalenkaarten. Al naar gelang de samenstelling van het te plakken materiaal kunnen we dit geheel machinaal dan wel handmatig verwerken.

Englisch Dekor
Duidelijk vormgegeven collectiekaarten voor planners en architecten. De stalenkaarten geven een overzicht van unies, verduistering- en ook vlamwerende stoffen.

Arte
Ieder jaar creëert Arte nieuwe collecties. Arte is een gepassioneerde ontwerper en fabrikant van hoogwaardige interieur decoratie-producten. Al deze producten moeten innoverend en trendy zijn.

Contender
Contender voorziet zeilmakerijen over de hele wereld van een complete serie zeildoek voor moderne zeilontwerpen. Gepresenteerd in een ringband met verschillende stalenkaarten. Voor elk type zeildoek een andere kaart. Een goede manier om zo veel mogelijk potentiële klanten kennis te laten maken met hun producten.

1st For Decoration
1st For Decoration is een exclusieve firma, gespecialiseerd in hoogwaardige interieur producten. Voor hun producten van top-kwaliteit ontwikkelden wij een luxe ringband met gouden mechaniek. Iedere stalenkaart geeft een perfecte presentatie van wandbekleding om villa’s, hotels of paleizen mee te decoreren.