PROMOTIE MATERIALEN

Brochure_KirkbyHouse400

Een hoogwaardige brochure voor Kirkby House

Deze brochure spot-uv-lak, goudfolie en een gestanst gat in het midden. Dit alles om de hoge kwaliteit van de Kirkby House stoffen te illustreren.

BrochureShalimar400

Shalimar brochure

Een hoog niveau familie-collectie met een brochure om mee naar huis te nemen. Dit vergroot de kans dat de cliënt voor deze uitzonderlijke collectie zal kiezen.

Folder-Display-calendar_KirkbyHouse_400

Ondersteunend drukwerk

Ter ondersteuning van de collectie Charivari verzorgden wij diverse drukwerken: een kalender, een display en een brochure. Allemaal om de juiste aandacht voor deze stoffencollectie te genereren.

pricelist-chivasso400

Een prijslijst voor Chivasso

In het begin van ieder jaar geeft deze prijslijst een compleet overzicht van alle actuele collecties met Chivasso-stoffen.

book-graypants-inside-small-400x400

Een groot ful-colour-fotoboek

Voor Graypants, Amsterdam verzorgden wij dit 50 x 50 cm grote boek.

Display-Wallstickers-Voca400

Alle soorten displays

Wanneer wij uw collectie inpakken, kunnen wij een display meeverpakken. De prijs wordt bepaald door de kwaliteit (omplakt) en of u een folder vakje, voorop, wilt of niet.

tommy-hilfiger_DSC0097-small

Het Huddle Boek

Voor Tommy Hilfiger maakten wij “The Huddle Book”. Een kalenderachtige band met daarin alle informatie die de reseller nodig heeft om met hen te werken.

displays-carlucci-400x400

Traditionele displays

Voor ‘Carlucci di Chivasso’ produceerden wij dit ‘point-of-sale’ -materiaal, om hun nieuwe behangcollecties te promoten.

Boxes_Chivasso_Rebbelw400

Verschillende dozen

Wij kunnen diverse soorten dozen verzorgen, met of zonder bedrukking. Een doos beschermt uw product en maakt het mogelijk dat u uw boek direct naar uw klant kunt versturen.