PRESENTATIE-KOFFERS EN -TROLLEYS

Presentatie-koffers en -trolleys
De profiel-presentatie-koffer is het antwoord op de toenemende vraag naar speciale koffers, toegerust voor presentatie- en demonstratie-doeleinden. Door de toepassing van relatief dun plaatmateriaal voor de basis en de deksel is de profielkoffer licht in gewicht. Dit doet geen afbreuk aan de sterkte en de robuustheid. De basis voor uw profielkoffer is aluminium-profiel. In dit profiel worden panelen geplaatst die voorzien worden van een afwerking naar uw keuze. Stel uw eigen presentatiekoffer samen. Kies één van de vier modellen. Het verschil zit hem in het platmateriaal, de hoeken en de handgrepen. Natuurlijk is ieder ander formaat en materiaal mogelijk.
animas-johnson-johnson-koffer-400x203
koffer-kunststof-hoek

De SH3300-serie PROFIELKOFFER met PVC hoeken
Ervaren vertegenwoordigers zullen deze populaire presentatiekoffer direct herkennen aan zijn plastic hoeken. Iedere koffer in deze collectie biedt een maximale ruimte met een minimaal gewicht. Eigenschappen: Degelijk, trendy door een moderne uitstraling. Deze koffers kunnen uitgerust worden met een op maat gemaakt interieur en voorzien worden van een opdruk naar keuze.

koffer-metalen-hoek-1

De SH3300-serie PROFIELKOFFER met metalen hoeken
Een frisse, strakke, op maat gemaakte koffer. Stijlvolle aluminium materialen in combinatie met moderne hoekvormen. Een perfecte combinatie met het hedendaagse zakenleven. Eigenschappen: Strak van vorm met robuuste uitstraling. Duurzame en makkelijk te openen metalen sloten. Ook deze koffer kan voorzien worden van een interieur en opdruk naar wens.

Features: Sleek shape for a rugged look. Durable and easy to open metal locks
. The cases can be equipped with interior and printing of choice.

koffer-metalen-ronde-hoek

De SH3300-serie PROFIELKOFFER met ronde metalen hoeken
Dit type koffer is uiterst geschikt voor het zwaardere werk. Hij kan tegen een stootje en ziet er ook nog stijlvol uit.

koffer-kunststof-hoek2

De SH33000-serie PROFIELKOFFER met zware PVC hoeken
De profielkoffer met dit type hoeken onderscheid zich door een combinatie optimale bescherming en perfecte presentatie. Deze kwaliteit biedt u de mogelijkheid om deze koffer volledig af te stemmen op uw wensen. Wij bieden u een ruim assortiment handgrepen, sloten, scharnieren en hoekelementen. Eigenschappen: Ontworpen om de inhoud optimaal te beschermen door de inovative PVC hoekelementen. De koffer kan voorzien worden van een interieur en een bedrukking naar keuze.

het-koffer-interieur

Het interieur van de koffers

Voor optimale bescherming, presentatie en vervoer ontwerpen wij in nauw overleg met u een passend interieur. Dit is afhankelijk van uw wensen en kan bestaan uit gefreesd schuim (voor extra bescherming van uw product), verplaatsbare schotten met gleufjes en een elastische band om uw notieblok of folders achter te bewaren. Als naar uw behoefte.

maatwerk-koffer
Maatwerk
Dankzij de persoonlijke band met onze kofferfabriek kunnen wij de koffers leveren in iedere maat en uitvoering. Neem contact met ons op en ervaar de mogelijkheden van onze kofferfabriek. Op deze website kunnen we slechts een indruk geven van de vele variaties die wij u kunnen verzorgen.

Het principe van een trolley
De basis van iedere trolley is een aluminium frame met daarin panelen die bekleed kunnen worden met een materiaal naar keuze. Natuurlijk kan uw trolley voorzien worden van uw logo of merknaam. U kiest hierbij voor een zeefdruk of een vinylsticker waarmee de panelen geheel beplakt worden.

trolley-001-mesaplus-138x300
trolley-003-oki-168x300
Harman Kardon

In samenwerking met Harman Kardon ontwikkelden wij een flightcase met een interieur voor het Maestrokitchen 100 geluidssysteem. Dit unieke geluidssysteem met auditorium kwaliteit bied alle mogelijkheden om een perfect geluid in uw keuken te creëren. Minimale zichtbaarheid gecombineerd met maximaal luister plezier!
harman-kardon-300x266